Planer för en budgetjul

Det har varit lite jobbigt ett tag. Lilleman, som vi tagit hand om, skulle få sin tandsten fixad. Då visade det sig att han förmodligen har epilepsi, och det måste behandlas först, så han är stark inför sövningen. Men han är en tapper liten kämpe, som tar sin medicin morgon och kväll. Hoppas nu bara att den hjälper och är bra för honom.
Vi skulle ju egentligen åkt på resan till Gotland över jul och nyår. Men hundar fick inte följa med, så vi avbokade resan och lägger pengarna på honom istället. Men nu vet vi inte hur dyrt det blir exakt. Därför får vi börja planera för en budgetjul. Julpynt, gardiner, ljusstakar m.m. har vi redan, så där blir det inte dyrt. Julklappar, bara lite och mest nödvändiga saker, sådant vi skulle köpt ändå. Men det ser ju mysigt ut när de är inslagna. Julklappspapper har vi. Julmat ska vi ha, äta måste man ju i vilket fall som helst, och mycket hemlagat. Sen hade vi en julmarknad bokad och betalad sen tidigare, så det blir mycket jul framöver i alla fall. 
Läste i Metro att skidåkerska Stina Nilsson redan har julpyntat och tomtarna står på rad i hennes fönster. Det lät så mysigt att jag också vill sätta igång. Jag får börja julstäda!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Julfynd

Adventsfika

Garntomte + kvast = Påskkärring